Pressemeddelelse Louiselund

 

AKTIV KUNST PÅ LOUISELUND

Hørsholm Kommunes Pleje- og Rehabiliteringscenter Louiselund har indgået aftale med kunstnersammenslutningen Aktiv Kunst om at foreningen løbende udstiller medlemmernes arbejder i centrets nye bygninger.

Der indledes med en udstillingsperiode på 2 mdr., hvor 2 af Aktiv Kunsts medlemmers værker ophænges i administrationsfløjens gangarealer og cafeen. Udstillerne er Susanne Wainach og Leo B. Langgaard, som med deres kontrastfyldte værker vil skabe spænding og liv på de store hvide vægge.

Ved udstillingens start afholdes en fernisering onsdag den 21. november kl. 15. Alle er velkomne.

Igennem mange år havde Aktiv Kunst skiftende udstillinger af en måneds varighed på Hørsholm Sygehus, men efter lukningen har foreningens mange medlemmer savnet et udstillingssted, der kunne supplere Fuglsanghus og Trommen, hvor foreningen udstiller 4 gange om året. Nu er dette problem overstået og en stribe Aktiv Kunsts medlemmer står på spring for at vise deres værker på Louiselund.

Susanne Wainach, der nærmest må betegnes som autodidakt, har fået undervisning af flere anerkendte kunstnere, men er meget eksperimenterende og nysgerrig, og er derfor forblevet helt sin egen. Hun maler fortrinsvis i olie.

Leo B. Langgaard, der fremover vil koordinere udstillingerne på Louiselund, maler selv fortrinsvis abstrakt, men dyrker også figurmaleriet, ligesom han er en habil og ivrig croquistegner.

f. Aktiv Kunst

Mogens Ohmsen